Na een grondig zelfonderzoek van meer dan 10 jaar, en de daarbij behorende ontmoetingen van bijzondere mensen, in vele verschillende situaties en bijeenkomsten, ben ik tot de ontdekking gekomen dat wat ik dacht te zijn niet waar is.

Ik heb een prachtige bewustzijnstraining gehad.

De behoefte om mezelf te ontdoen van onzuiverheden in mijn eigen systeem, heeft er voor gezorgd dat ik (opnieuw) in mijn authenticiteit terecht gekomen ben. Daardoor kan ik mensen op een 'zuivere en vrije manier' begeleiden.

En dat doe ik dan ook door middel van healing, coaching, begeleiding, individueel of groepsgewijs.

Om mijzelf 'schoon' te houden volg ik mijn bijscholing al jaren bij ayahuasca bijeenkomsten waar de begeleiding uitermate professioneel is. En ben ik al een paar jaar onderdeel van een 10-daagse vipassana stilte-meditatie,( Vipassana betekent 'de dingen zien zoals ze werkelijk zijn', een universele remedie tegen universele kwalen,een kunst om te leven, onderwezen door Dhr. S.N. Goenka.

Voor mij essentieel om vanuit mijn eigen authenticiteit te kunnen werken, je eigen 'problemen' bij de wortels aanpakken om lichter en vrijer te leven.

'Verbeter de wereld, begin bij jezelf', is een eeuwenoud gezegde maar nog steeds actueel.

 

Mocht je interesse hebben, behoefte aan meer verdieping in jezelf, helderheid krijgen in verwarring, voelen, om te weten wat iets betekent, naast wat je hoofd allemaal weet, dan zie ik je graag tegemoet. Ik zal je ondersteunen in een bijzonder proces. Je krijgt wat je nodig hebt.