Een levenswijze en een kijkrichting die ruimte geeft, je leven lichter maakt, zonder strijd en in balans

 

Je krijgt inzicht en bewustzijn, zodat je met meer acceptatie, aanvaarding en evenwicht in het leven staat.

Een andere levenswijze en manier van communiceren, dat is wat je aangereikt krijgt.

 

De vele methodes en modellen van o.a de creatiespiraal, de verbindende communicatie, de kunst van het niet weten, hebben een plaats gevonden in mijn eigen systeem.

Ook de verschillende zienswijze van meerdere wijsgeren hebben mijn kijk op het leven een 'shift' gegeven.

De ervaring die ik zelf heb mogen ondervinden om los te komen van patronen, hechtingen en het bewust worden van onze geadopteerde concepten, hebben mij er toe gebracht met mededogen naar mijzelf en de ander te kunnen kijken, en heeft meer acceptatie, aanvaarding en evenwicht gegeven in mijn leven, en dat was welkom!

 

Mocht je interesse hebben, behoefte aan meer verdieping in jezelf, helderheid krijgen in verwarring, voelen om te weten wat iets betekent, naast wat je hoofd  allemaal weet, dan kun je me uitnodigen voor een interactief samenzijn, en ondersteun je in een bijzonder proces.

Je krijgt wat jij nodig hebt!

Ook ondersteun ik vanuit verbindende communicatie bij collega/ vrienden en/of partnerproblemen.

Een levenswijze en een kijkrichting die ruimte geeft, je leven lichter maakt, zonder strijd zonder angst, meer balans!

 

Ik hoor en/of lees graag wat ik voor je kan betekenen.